Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu

Clona Musical Fidelity A1

Montaje audio cu componente Solid State (tranzistoare, circuite)

Moderator: hpavictor

VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator
A apreciat de: 3 ori
A fost apreciat de: 214 ori

addybiru scrie: Mie Apr 28, 2021 8:30 am
hpavictor scrie: Mar Apr 27, 2021 11:58 pm Îmi place ceea ce văd 🥇🏆💰 !
Asemenea discuții sunt aproape ilegale pe forumul habarniștilor , deoarece aproape toți analfabeții funcționali consideră că orice provine de la UBE e literă de lege , dacă nu a fost menționat de un grup anume de fluierași care laudă habarnistul șef , nu e bun .
Mi se rupe paula in coișpe de ei .
Dar nu mă lasă sufletu' să le corectez erorile , decât dacă am anumite relații cu unii useri , adică cei ce sunt creatori de conținut 100% independenți .
Sunt prea multe jigodii cu unelte de moderare pe acel forum ...
Poate e mai bine sa nu mai pomenim de acel forum, nici lor nu le place daca lasa cineva un link sau o mentiune depre forumul asta...chiar am vazut cum a intervenit un "moderator intergalactic" (citez pe cineva de aici) la o postare si a scris "Incearca totusi sa te lipsesti de link-uri catre alte forumuri." :lol:
Este o imbecilitate să interzici o adresă link a altui forum, alea de afară cum se acceptă? Asta este când unu ajunge și el să fie "cineva" , bine.... are el impresia că este cineva, mentalitate de caporal din stagiul militar.
Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare (total 3):
addybiru (Vin Apr 30, 2021 7:24 pm) • Mircea (Vin Apr 30, 2021 7:32 pm) • hpavictor (Vin Apr 30, 2021 9:07 pm)
Rating: 50%
Scrie răspuns