Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Amplificatoare cu lampi pe baterii se construiesc ?
Moderatori: carageae, VIOTUBEAMP
- VAX
- Membru

- A apreciat de: 5 ori
- A fost apreciat de: 155 ori
Am mai multe (zeci) DL96 primite moca de la cineva care a lucrat la Casa Pionierilor. Au fost noi (fabricate in RDG), dar la cele mai multe geterul s-a inegrit si parca are gaurele in el. Merg, asta este important. Nu am socluri heptale pentru cablaj, de asta nu le-am folosit pana acum. Cat mai costa un soclu din asta si de unde se poate cumpara ? Sper sa fie un pret cinstit, nu dat la grinda.
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Eu mai cumpar socluri alaturi de alte componente de aici: https://www.electronicservice.ro/cumpar ... 92-7755488 ; e un magazin din zona mea de vest dar trimite si prin curier (GLS).
Forum Hobby-Electronics
- VAX
- Membru

- A apreciat de: 5 ori
- A fost apreciat de: 155 ori
Cred ca voi cumpara si eu cateva zeci de socluri, dar mai tarziu. Cand erau cu 3 lei bucata, in anii '70, n-am luat, nu le consideram importante. Am zeci de pentode noi RF, 6J38P, 6J1P, cu care ar merita sa incerc niste montaje. Iar cu lampile pe baterii am sa ma joc putin, ca cei ajunsi la batranete cand dau in mintea copiilor. Prefer "sa mor tanar", nu am damblaua cu Facebook-ul si cu alte prostii d'astea.
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 91 ori
Socluri se mai gasesc...ati ales vreo schema? Parca ceva SE pe casti ar fi interesant de construit...90V nu e asa greu de obtinut, sunt acumulatoare NI-Mh ieftine...se pot inseria si la ce consum ar avea, cred ca 1-2 incarcari saptamanal ar fi suficient...