Nu se mai poate, de ce nu vorbesti cu Dumitrache, poate mai are el placi de la mine ca asa se lauda pe grupuri ca face doar montaje in aer cu scheme de la LMO. Cand am fost in "comunitatea" voastra, nu ati avut nevoie de cablaje, acum nu aveti decat sa vi le faceti cum se poate sau poate vi le face Daniel, nu imi pasa. Cand am facut comanda la acest corector, tin minte ca am scris si pe grupurile de lampari...si tin minte ca ai scris ca vrei dupa care te-ai retras de la achizitie si fenta asta mi-ai facut-o de vreo 2 ori.Rares Alexa scrie: Sâm Feb 25, 2023 4:11 pmaddybiru scrie: Mar Mar 23, 2021 9:11 am Salutari, in cautarea unei scheme de corector de ton, m-am oprit la varianta din poza si de la inceputul lunii am avut timp suficient sa incropesc un cablaj, in varianta stereo, a schemei cu pricina; voi face o varianta de test si, daca totul e in regula, voi da in lucru cateva placi la JLCPCB, prin aprilie. Daca mai e cineva de aici interesat, sa posteze si il voi trece pe lista. Plata se va face in avans si voi strange banii cu o saptamana inainte de a da comanda la fabrica.
Va salut! Mai aveti acest cablaj in format PDF pentru metoda PnP ? As vrea sa va rog sa ma ajutati cu fisierul, bineinteles daca doriti si se poate !
Va multumesc!
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Corector de ton cu 3 benzi
Moderatori: carageae, VIOTUBEAMP
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Forum Hobby-Electronics
se pare ca v-a deranjat prezenta mea...
Daca m-am retras de la pcb-uri atunci nu am facut-o sa imi bat joc de dvs sau sa va fentez, am avut probleme financiare, nu toata lumea castiga bine ca dvs sau alti constructori care i-au peste 1000 de euro pe un amplificator....
Stati linistit ca nu va fura nimeni clientii, ca multi asa se tem, ca au concurenta si nu le mai cumpara nimeni amplificatoarele.
unii se comporta de parca ar fi inventat apa calda si roata.
asa ca nu va stresati nu va fac concurenta sau mai stiu eu ce ati mai crede despre mine.
))))
Daca m-am retras de la pcb-uri atunci nu am facut-o sa imi bat joc de dvs sau sa va fentez, am avut probleme financiare, nu toata lumea castiga bine ca dvs sau alti constructori care i-au peste 1000 de euro pe un amplificator....
Stati linistit ca nu va fura nimeni clientii, ca multi asa se tem, ca au concurenta si nu le mai cumpara nimeni amplificatoarele.
unii se comporta de parca ar fi inventat apa calda si roata.
asa ca nu va stresati nu va fac concurenta sau mai stiu eu ce ati mai crede despre mine.
- addybiru
- Mod global

Eu sa ma stresez in legatura cu concurenta? Ce concurenta sa fie, facatori de sertare? Ca si acum primesc la redactie poze si videoclipuri cu sertarele pe care le fac unii...pai aia e concurenta mea??? Stai linistit ca nu ma plang de clienti, am si pe partea de tuburi si pe cea de solid state...am iesit din grupurile voastre de lampari ca nu mai suportam idolatrizarea aia pe acolo, se stie la cine ma refer. Dar sa nu o mai lungim, spor la constructii ca aveti de la cine invata.
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

Nu am observat si vad ca nu au zis nici colegii dar oricum nu te tine nimeni cu forta aici pe forum asa ca iti fac un favor si te trimit cu ceilalti glumeti, pe grupurile "sertaristilor" ca pe aici te bagi in seama cam degeaba, asa cum ai facut-o si la postarile mele de pe grupuri, cand intrebai de cost la aproape fiecare placa, Noroc si drum bun!Rares Alexa scrie: Sâm Feb 25, 2023 8:30 pm Mai nou aveti redactie? spioni infiltrati care urmaresc facatorii de sertare ?))
De parca aici nu este idolatrizare, sa fim seriosi...
Forum Hobby-Electronics