Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu

Group buy Amplificator pt casti SSHA

Sectiune dedicata achizitiilor organizate in grup de membrii forumului
addybiru
Mod global
Mod global
A apreciat de: 537 ori
A fost apreciat de: 206 ori

Am prezentat in topicul Audio>Solid State schema amplificatorului "Stereo Studio Headphone Amplifier", construit de mine in urma cu un an; imi place foarte mult cum suna acest amplificator si nu sunt singurul de aceeasi parere (un coleg care l-a ascultat mi-a zis ca vrea si el un pcb) asadar am trimis o cerere de oferta la PCB Electra Iasi. Deocamdata voi face 5 placi, daca mai sunt colegi interesati, ii rog sa lase un mesaj la topic. Am atasat si poza si proiectul din Sprint Layout, fara prea multe modificari fata de varianta originala. Astept oferta de pret de la PCB Electra si revin aici cu un edit, sper sa nu coste foarte mult. Daca mai stiti alte firme din tara, se poate face la oricare, nu e musai la cei de la Iasi.
pcb.png
pcb.png (148.92 KiB) Vizualizat de 18172 ori
Fişiere ataşate
format-lay6
Studio_Amp.lay6
263.22 KiB - Descărcat de 7404 ori
Forum Hobby-Electronics
elektronu85
Membru
Membru
A apreciat de: 30 ori
A fost apreciat de: 7 ori

Ma abonez si eu la una sau doua bucati, in functie de pret... Stiu ca mai este o firma pe la Bistrita care realizeaza cablaje, dar trebuie sa ma mai interesez, momentan e doar o informatie pe care am prins-o din zbor... :)
Acesti utilizatori au apreciat autorul elektronu85 pentru postare:
addybiru (Mar Iun 23, 2020 3:42 pm)
Rating: 16.67%
DANO
A apreciat de: 0
A fost apreciat de: 0

Aicea este mai multa informație despre amplificatorul de casti
https://www.eeweb.com/extreme-circuits/ ... -amplifier
addybiru
Mod global
Mod global

elektronu85 scrie: Mar Iun 23, 2020 2:06 pm Ma abonez si eu la una sau doua bucati, in functie de pret... Stiu ca mai este o firma pe la Bistrita care realizeaza cablaje, dar trebuie sa ma mai interesez, momentan e doar o informatie pe care am prins-o din zbor... :)
Da, vezi ce zic si ei, eventual da-le un email daca-i gasesti...intre timp astept sa vad ce zic astia de la Iasi.
Forum Hobby-Electronics
addybiru
Mod global
Mod global

vlad.gheorghe scrie: Mar Iun 23, 2020 2:14 pm Nu ai si o schema? E relativ dificil de urmarit pe pcb.
Topicul e si pe forum acolo unde am atasat si schema si link: viewtopic.php?f=9&t=64
Forum Hobby-Electronics
DANO
A apreciat de: 0
A fost apreciat de: 0

Ar fi o chestie faina dacă la pcbul de la amplif sa adaugi și partea de alimentare, ar fi mult mai practic. E doar o ideie!
Acesti utilizatori au apreciat autorul DANO pentru postare (total 2):
addybiru (Mar Iun 23, 2020 4:50 pm) • hpavictor (Vin Iun 26, 2020 11:07 pm)
Rating: 33.33%
addybiru
Mod global
Mod global

Am scris email si la o firma din Baia Mare si am primit oferta de pret asa cum se vede in poze...mai astept sa vad si la PCB Electra, nu ma astept sa fie mai ieftin ;)
pcb2.png
pcb2.png (18.63 KiB) Vizualizat de 18145 ori
Forum Hobby-Electronics
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 91 ori

La www.epsicom.com ai incercat? Nu sunt chiar super cablajele, dar la o singura fata placata sunt ok si ale lor...doar ca trebuie lipite cu letcon bun, nu cu pistolul de lipit...se exfoliaza usor. Asta am auzit pe cei care se plang pe net, eu le-am lipit cu letcon solomon si nu am avut probleme...
addybiru
Mod global
Mod global

carageae scrie: Mie Iun 24, 2020 3:42 am La www.epsicom.com ai incercat?
Nu am incercat si nici nu am de gand, mai bine platesc ceva mai mult pentru o calitate buna decat sa ma trezesc ca pleaca traseele de pe cablaj; nu e o suma mare nici la astia la Baia Mare, 78 de lei pentru o placa e rezonabil, zic eu :D
Forum Hobby-Electronics
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 91 ori

O fi rezonabila daca chiar iti doresti asta sau faci doar un montaj-doua...dar pt. asa amplificator l-as face pe placa de test decat sa dau atat...pt. cine are salariul in mii de usedei pe luna, e ok.
Scrie răspuns