Stati linistiti ca nu m-am dilit, este doar un exercitiu de imaginatie.
Mi-as dori sa am o arma deosebita, neletala dar incredibil de eficienta, ceva de natura extraterestra. Arma ar trebui sa fie personalizata, sa raspunda numai la comanda mea. Si sa poata selecta musterii de la distanta, cu functie de cautare, cum sunt selectate fisierele pe calculator. Sa le dea dureri ca la bolnavii de cancer in faza terminala, sau cand se scoate nervul de la masea fara anestezie.
Prima data (urgenta nr.1) as folosi-o pentru distrugerea arsenalelor nucleare, care sunt cea mai mare amenintare pentru viata de pe Pamant. Le-as da un "bip" puternic (adevarat, sa le iasa tampeniile din cap) la toti politicienii si militarii de care depinde treaba asta.
Dupa asta ar urma sa se desfiinteze toate armatele, sistemul represiv (securistii si militienii), nu ar mai fi necesar.Ar disparea drogurile si prostitutia, camatareala si specula, nemunca, exploatarea salariatilor de catre jigodii. Toata lumea ar munci, nu ar mai exista proprietate privata asupra pamantului, ca nimeni nu a avut stramosi pe vremea Big-Bang-ului, sa revendice drepturi de mostenire. As permite doar dreptul de proprietate intelectuala (inventii, in domeniul artistic etc), ca este ceva care vine din mintea fiecaruia.
Copiii, de la o varsata in sus, ar fi "atentionati" si ei cu ceva de mica intensitate, sa lase prostiile si sa se puna cu burta pe carte. Le-ar fi "edificator" si util. Este de la sine inteles ca toti adultii ar fi "avertizati", sa se limiteze la activitati utile societatii. Nu ar mai exista clase sociale, partide si alegeri (fraudate nici atat), stat paralel. S-ar desfiinta statele si colonialismul (francezii s-ar potoli).
Lumea ar fi linistita, oamenii ar fi mai fericiti.
Nu pierd timpul sa insir toate beneficiile create de arma respectiva.
Puteti sa veniti cu sugestii.
Uite asa v-am spus o poveste, cu trei neveste si-un cal sur, sa-l pupe cine stiu eu in ... .
Mai glumim si noi.
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu