O caracteristica a romanilor este nepasarea. De asta au privit inerti cand se distrugea industria. Nici acum nu reactioneaza, cand saracia s-a amplificat.
De exemplu nu le pasa de animalele salbatice, de pasarele (porumbei, de gugustiucei, de ciorute etc). Ar putea sa le ajute cu mancare, sa stranga painea uscata (pe care din lene si rautate o arunca), sa o faramiteze si sa le-o dea. Le-ar lua foarte putin timp, dar lor nu le pasa. Dumnezeu ii vede si i-a pedepsit.
Eu cheltuiesc un sfert din pensie sa cumpar grau pentru porumbei. Sunt batran si nu ma asteapta nimic bun (doar crematoriul). Pe electronice nu mai dau banii.
Stiati ca porumbeii au fost domesticiti in urma cu peste zece mii de ani ? Se trag din stramosi care traiau pe tarmurile stancoase ale marilor si oceanelor.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... orfolk.jpg
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Romanii sunt (cei mai) mari smecheri
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
Domnul VAX,nu mai credeți că aveam industrie ,nu produceam nimic competitiv cu ce se producea in vest,din ce scrieți....clar sunteți un nostalgic comunist .
Legat de porumbei , în orașe sunt considerați "șobolani cu aripi " , cel puțin în București s-au înmulțit extrem de mult , datorită celor care nu înțeleg că trebuie să își caute singuri mâncarea , nu să fie îndopați cu grâu.
Legat de porumbei , în orașe sunt considerați "șobolani cu aripi " , cel puțin în București s-au înmulțit extrem de mult , datorită celor care nu înțeleg că trebuie să își caute singuri mâncarea , nu să fie îndopați cu grâu.
- VAX
- Membru

- A apreciat de: 5 ori
- A fost apreciat de: 155 ori
Lasa ca acum producem amplificatoare cu lampi, de nivel international. Lautarii sunt multumiti de ele.
Porumbeii s-au inmultit pentru ca primariile nu vor sa cumpere un medicament care li se pune in mancare si nu mai scot pui. Este un anticonceptional fabricat in Canada. S-a incercat utilizarea lui la Timisoara. Costa si nu le mai ramane de furat la smecherii din primarii. Se foloseste cu succes in Spania.
Porumbeii s-au inmultit pentru ca primariile nu vor sa cumpere un medicament care li se pune in mancare si nu mai scot pui. Este un anticonceptional fabricat in Canada. S-a incercat utilizarea lui la Timisoara. Costa si nu le mai ramane de furat la smecherii din primarii. Se foloseste cu succes in Spania.
- VIOTUBEAMP
- Moderator

"Lasa ca acum producem amplificatoare cu lampi, de nivel international. Lautarii sunt multumiti de ele."
O ironie din partea unuia care probabil a scris multe foi A4 despre colegii de serviciu,vecini,rude mai îndepărtate, nu este o certitudine,de asta am spus probabil !Dar după postări....miroase tare comunismul pătruns până în ultimă celulă , și frustrarea !
Unii care în 1990 ați fost destul de tineri,nu v-ați adaptat la noua viață și ați îmbătrânit extrem de urât,cu tezele tovarășului sub pernă.
O ironie din partea unuia care probabil a scris multe foi A4 despre colegii de serviciu,vecini,rude mai îndepărtate, nu este o certitudine,de asta am spus probabil !Dar după postări....miroase tare comunismul pătruns până în ultimă celulă , și frustrarea !
Unii care în 1990 ați fost destul de tineri,nu v-ați adaptat la noua viață și ați îmbătrânit extrem de urât,cu tezele tovarășului sub pernă.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare:
- Mircea (Joi Sep 04, 2025 11:44 pm)
- Rating: 16.67%
- VAX
- Membru

Terminati domnule cu prostiile. Am refuzat (in facultate) sa ma fac membru de partid, nu am treaba cu comunismul. Sunt patriot si suveranist (cum se zice acum). Dumneata n-ai calcat intr-o uzina, de asta debitezi tampenii in legatura cu industria romaneasca.
- VIOTUBEAMP
- Moderator

Domnule, patru ani ,in timpul liceului am făcut practică în Electroaparataj , in perioada 1989 - 1995 am lucrat la Nuclearmontaj, punctul de lucru fiind pe platforma IMGB.
Așa că mai ușor cu pianul pe scări.
Așa că mai ușor cu pianul pe scări.
- VAX
- Membru

Chestia cu pianul e veche, incearca alta smecherie.
Daca dumneata ai lucrat in industrie, stii cat valora o hala de productie, cu poduri rulante si utilaje, cu alte dotari, cu alei betonate si terenul etc, cu personal calificat. Cum poti sa sustii aberatiile pe care le scrii ? Te-ai vazut cu o mica avere (cu sacii in caruta) si nu te intereseaza de ceilalti. Retine ce spun acum, ca noii stapani (francezii sau care vor fi) va confisca toata averea cand vor avea controlul total al tarii. Va termina pe toti.
Ar trebui sa fiti de partea poporului si a tarii.
Daca dumneata ai lucrat in industrie, stii cat valora o hala de productie, cu poduri rulante si utilaje, cu alte dotari, cu alei betonate si terenul etc, cu personal calificat. Cum poti sa sustii aberatiile pe care le scrii ? Te-ai vazut cu o mica avere (cu sacii in caruta) si nu te intereseaza de ceilalti. Retine ce spun acum, ca noii stapani (francezii sau care vor fi) va confisca toata averea cand vor avea controlul total al tarii. Va termina pe toti.
Ar trebui sa fiti de partea poporului si a tarii.
- VIOTUBEAMP
- Moderator

Ne naționalizează ca in 1948
Cum să țin cum poporul ? 5 milioane au votat cu un huligan ,in noiembrie 2024 ... alții au votat un șarlatan care se dorea dictator .
Să nu mai vorbim de imbecilii care sunt nostalgici după vechiul regim .
Eu mă descurc....
Cum să țin cum poporul ? 5 milioane au votat cu un huligan ,in noiembrie 2024 ... alții au votat un șarlatan care se dorea dictator .
Să nu mai vorbim de imbecilii care sunt nostalgici după vechiul regim .
Eu mă descurc....
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 91 ori
Haideti sa vorbim daca se poate unii cu altii.
Daca vorbim unii despre altii nu iese niciodata nimic bun.
@VAX Daca aveti vreo dovada ca @VIOTUBEAMP s-a imbogatit fraudulos, sunteti binevenit cu ea, altfel sunt acuze nefondate care vor duce la inchiderea discutiei care pana la un punct părea interesantă.
Nu e ilegal sa faci avere daca o faci prin munca ta. Unora insa nici nu le vine sa creada ca mai pot exista si oameni care fac avere.
Da, acum se poate, si nu doar prin furat, pile sau rude in politica. In vremurile trecute era exclus sa faci avere, puteai avea doar un pic mai mult sau un pic mai puţin ca alţii....cine chiar avea avere era sigur conectat la sistemul comunist. Haideti sa renuntam la convingerea asta...
Ca unii sunt mai smecheri si mai descurcareti ca altii, sau doar mai inspirati, asta e alta discuţie...
Daca vorbim unii despre altii nu iese niciodata nimic bun.
@VAX Daca aveti vreo dovada ca @VIOTUBEAMP s-a imbogatit fraudulos, sunteti binevenit cu ea, altfel sunt acuze nefondate care vor duce la inchiderea discutiei care pana la un punct părea interesantă.
Nu e ilegal sa faci avere daca o faci prin munca ta. Unora insa nici nu le vine sa creada ca mai pot exista si oameni care fac avere.
Da, acum se poate, si nu doar prin furat, pile sau rude in politica. In vremurile trecute era exclus sa faci avere, puteai avea doar un pic mai mult sau un pic mai puţin ca alţii....cine chiar avea avere era sigur conectat la sistemul comunist. Haideti sa renuntam la convingerea asta...
Ca unii sunt mai smecheri si mai descurcareti ca altii, sau doar mai inspirati, asta e alta discuţie...
- VAX
- Membru

Nu am spus ca s-a imbogatit fraudulos, a profitat de sistem. Dar ma enerveaza ca se da mare si se kk pe ceilalti. Ma enerveaza toti cei care sustin ca industria Romaniei era de rahat (fier vechi). Am lucrat in industrie si stiu ce era bun si ce era de modernizat (nu de distrus). Este mai bine acum, cand suntem la nivelul tarilor din Africa ? A devenit clar ca a fost un plan mai vechi al francezilor de a transforma Romania in colonie a lor. A spus fostul ministru de externe Adrian Severin. Cu asemenea politica UE e dovedeste a fi o mizerie. Nu va rezista, este colonialism mutat din Africa in Europa de Est.
Daca romanii erau de calitate (cu scaun la cap si cinstiti) nu se ajungea aici. Se opuneau la aceste distrugeri, la tradare, la colaborarea cu jefuitorii straini. Asta este cauza degradarii tarii, idiotenia populatiei si jigodismul. De aici a plecat discutia.
Eu nu mai comentez nimic, am spus ce aveam pe suflet.
Daca romanii erau de calitate (cu scaun la cap si cinstiti) nu se ajungea aici. Se opuneau la aceste distrugeri, la tradare, la colaborarea cu jefuitorii straini. Asta este cauza degradarii tarii, idiotenia populatiei si jigodismul. De aici a plecat discutia.
Eu nu mai comentez nimic, am spus ce aveam pe suflet.