Eu o sa dau comanda de cateva cablaje din proiectul asta https://www.diyaudio.com/forums/power-s ... d-reg.html
Se poate modifica si pentru LM337 astfel sa puteti avea o alimentare simetrica acolo unde este necesar.
Eu am nevoie de trei placi cu LM317. Daca mai sunt doritori, sa dea de veste.
Nu merg pe incredere, plata se face in avans. Termen limita, vineri 4 Sept.
25 lei placa+ 10 lei Posta Romana sau 20 lei Fan curier.
Se emite factura.
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Cablaje ''denoiser'' .
- Iulian
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
Ultima oară modificat Mar Sep 01, 2020 12:03 pm de către Iulian, modificat 1 dată în total.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Iulian
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
Iti trimit mai la final. Probabil ca o sa fim doar noi.
Schimba setarea asta de 5 minute. Ai impresia ca bate vantul pe forum. Seteaz-o la maxim.
Schimba setarea asta de 5 minute. Ai impresia ca bate vantul pe forum. Seteaz-o la maxim.
- Fişiere ataşate
-
- 3f4f.JPG (38.21 KiB) Vizualizat de 3420 ori
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Pai la setarea "view online time span" am 5 minute, pot sa pun o valoare mai mare dar cat e maxim ca m-am tot dus cu cursorul? Pot sa-i dau o valoare mai mare, sa zicem 10 sau 20 de minute, ca acea lista sa se actualizeze o data la 20 de minute sau sa aleg o valoare mai mare?Iulian scrie: Dum Aug 30, 2020 9:09 pm Schimba setarea asta de 5 minute. Ai impresia ca bate vantul pe forum. Seteaz-o la maxim.
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

Se pare ca exista o valoare maxima, 999 dar arata aiurea statistica pentru ca nu au fost si nu sunt 117 utilizatori online, o sa incerc cu o valoare mai mica, tot de ordinul sutelor de minute. In poza am setat la 960 minute.
- Fişiere ataşate
-
- timespan.png (31.94 KiB) Vizualizat de 3403 ori
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

Sunt si cativa musafiri pe acolo, am facut azi reclama pe vreo 2 grupuri (de unde am si zburat cu block ulterior) si probabil ca-i afiseaza si pe aia 
Forum Hobby-Electronics