Mai am patru bucăți pe care le pot pune mâine la poștă, dacă nu este aglomerat. Altele nu mai fac că m-am saturat de ele.
Dă-mi un mesaj cu adresa.
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Cablaje ''denoiser'' .
- Iulian
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
80 lei cu poșta inclusă. Dă-mi și datele firmei pentru factură. Sau dacă vrei cu Fan Curier, plata la destinație a transportului.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Iulian
- Membru

Hai, măi băieți, că am rate mari la gipan.Iulian scrie: Dum Aug 30, 2020 7:41 pm Eu o sa dau comanda de cateva cablaje din proiectul asta http://www.server1.itcarad.ro/forum/viewtop ... f=42&t=156
Se poate modifica si pentru LM337 astfel sa puteti avea o alimentare simetrica acolo unde este necesar.
Eu am nevoie de trei placi cu LM317. Daca mai sunt doritori, sa dea de veste.
Nu merg pe incredere, plata se face in avans. Termen limita, vineri 4 Sept.
25 lei placa+ 10 lei Posta Romana sau 20 lei Fan curier.
Se emite factura.
O sursă destul de bună pentru aplicații sensibile.
- Rating: 33.33%
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Iulian
- Membru

Măcar în poză să le vezi că era o coadă la poștă de parcă se dădea de pomană. Rămâne pe joi trimiterea, factura o fac diseară.addybiru scrie: Dum Aug 30, 2020 10:23 pm Revenind la surse, am inteles ca ai facut ceva sursa anodica reglabila...mai ai cumva un pcb sau le-ai dat pe toate?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20200831_191047.jpg (851.24 KiB) Vizualizat de 3153 ori
- Rating: 16.67%
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Nu-i graba, stiam cum arata ca le-am vazut la @carageae ...plata ramane ramburs?Iulian scrie: Lun Aug 31, 2020 7:14 pm Măcar în poză să le vezi că era o coadă la poștă de parcă se dădea de pomană. Rămâne pe joi trimiterea, factura o fac diseară.
Forum Hobby-Electronics
- Iulian
- Membru

In cont că nu pot încasa numerar. Mai târziu intru pe server la birou și fac factura. Acum mă duc la albine.