Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu

Equaliser cvasi-parametric

Montaje audio cu componente Solid State (tranzistoare, circuite)

Moderator: hpavictor

Mircea
Moderator
Moderator
A apreciat de: 287 ori
A fost apreciat de: 222 ori

carageae scrie: Lun Aug 30, 2021 5:14 pm Se baga cineva sa proiecteze un cablaj? eventual facem si un group buy ca sa merite...daca da, as lua in calcul si varianta MIDAS, dar pentru op-ampurile alea SMD e mai greu de desenat un cablaj cu carioca... :)
Tu vorbesti de un grafic cu 10 benzi?

Am eu cablaje facute dupa schema din foaia de catalog a lui LM833N. Cu capsule SOIC, insa se poate modifica la DIP8. Nu am nici o jena sa dau proiectul cui vrea.

Daca am inteles gresit, scuze. Multe scheme postate aici.
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 91 ori

Nu, vorbesc de ala parametric...inca nu m-am decis la schema, un equaliser cu patru butoane: bas, medii, reglaj frecventa medii si inalte. Equaliser grafic am, am si un kit de la Silicon chip aproape gata, cu 7 benzi stereo. Dar pentru casti nu e ce vreau eu...solicitarea va veni dupa ce voi alege schema...
Am deja in vizor 3 scheme: schema Midas, schema Behringer si schema propusa de Rod Elliot...
SSB
Membru
Membru
A apreciat de: 2 ori
A fost apreciat de: 6 ori

Daca nu-i graba m-as baga eu la un cablaj pt ca si eu sint interesat de un egalizor parametric pe 4-5 benzi, dar din cauza timpului va dura mai mult.
Apoi trebuie stabilit exact ce schema si ce tip de componente, SMD - THT, si mai ales tipul exact al condesatorilor din filtre. In nici un caz nu ma bag la o schema pe tuburi (prea complicata pt aplicatia asta).
Scrie răspuns