Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu

Se vorbeste prin targ despre un nou impozit

Discutii of topic, fara legatura cu domeniul acestui forum.
VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 5 ori
A fost apreciat de: 155 ori

Mircea scrie: Mar Dec 23, 2025 4:09 pm Eu sunt pentru taxe, asa se platesc pensiile si alte servicii sociale.
Sa taxeze multinationalele pe cifra de afaceri. Cred ca minim 5% ar fi corect. Si sa mareasca redeventele la minim 30%.
Mircea
Moderator
Moderator
A apreciat de: 287 ori
A fost apreciat de: 222 ori

Exact, sa fie taxati singurii care platesc taxele cu sârguință si regularitate. In plus ca sunt singurii care dau salarii decente, ofera locuri de munca unde esti respectat si lasa si niscai bani in tara.

Sa nu ne mire cand inchid usa si se cara in alte locuri unde taxele sunt pe masura contributiei la societate.

Ma mira ca nu ati sugerat impozitarea media, ca aia otravesc mintile romanilor, cu diverse interese nicidecum favorabile societatii actuale. Dar, nu vrea nimeni sa se termine circul. Paine sa fie!

PS: Am lucrat in multinationale, atat in Ro, cat si in alte parti ale lumii. Asa cum zic mereu, eu vorbesc din experienta proprie, nu din ce aud de la altii. Sic!
Acesti utilizatori au apreciat autorul Mircea pentru postare:
hpavictor (Mie Dec 24, 2025 4:07 am)
Rating: 16.67%
VAX
Membru
Membru

Multinationalele nu platesc nimic pentru ca declara profitul egal cu zero. Duc toti banii in afara tarii. Au corupt clasa politica. Doar romanii platesc.
De asta trebuie sa fie taxate dupa cifra de afaceri.
Acesti utilizatori au apreciat autorul VAX pentru postare:
hpavictor (Mie Dec 24, 2025 1:30 am)
Rating: 16.67%
Mircea
Moderator
Moderator

Apoi, daca astea sunt asteptarile, nu e de mirare dezamagirea.
VAX
Membru
Membru

Taxele mari ar trebui sa-i preocupe pe increzutii de antreprenori, pentru ca ei sunt cei mai vizati. In Ungaria exista Partidul Micilor Proprietari, care este extrem de nationalist. La noi mica privatizare a fost distrusa de Basescu, iar acum este demolata in continusre de Bolojan (Rezist). Oamenii francezilor, care au mari interese in Romania.
Mircea
Moderator
Moderator

Si la noi a existat Partidul Liber Schimbist. Plus circul aferent in Parlament. Unora se pare ca inca le place.

Moarte burghezilor!
Scrie răspuns