Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Group buy Amplificator pt casti SSHA
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Chiar imi doresc asta pentru ca suna mai bine ca orice amplificator de casti cu lampi pe care l-am facut si nu au fost putine
Daca e sa-l faci, poate ajungi la aceeasi concluzie, pentru mine nu conteaza atat de mult pretul, doar sa ajung la rezultatul dorit. Oricum, investitia in componente nu te "rupe" ca in cazul unui amplif cu tuburi unde doar costul trafurilor de iesire depaseste lejer costurile de realizare a celui de fata. De performante sa nu mai zic, daca te-ai uitat la datele alea, nu-s deloc rele 
Forum Hobby-Electronics
- Mircea
- Moderator

- A apreciat de: 287 ori
- A fost apreciat de: 222 ori
78lei e mult si nu e. Cand te gandesti cat bagi si in piese, ca nu pui de la recuperari, ci din cele bine si judicios alese, suma va urca frumusel catre 3 digiti.
O bucata d-asta as face-o foto acasa. Daca graba nu e o problema, cu cei 78 lei faci 10 bucati la chinez (am considerat 15x15cm placa).
Mai pui inca atata si livrezi cu DHL-ul. Si ajunge mai repede decat din Romania (12 zile?).
Ajunge la suma 20 lei de persoana (la 10 bucati) + livrare in Romania (alti 10 lei de persoana?). In saptamana cat astepti livrarea, cumperi si cauti piese de calitate.
O bucata d-asta as face-o foto acasa. Daca graba nu e o problema, cu cei 78 lei faci 10 bucati la chinez (am considerat 15x15cm placa).
Mai pui inca atata si livrezi cu DHL-ul. Si ajunge mai repede decat din Romania (12 zile?).
Ajunge la suma 20 lei de persoana (la 10 bucati) + livrare in Romania (alti 10 lei de persoana?). In saptamana cat astepti livrarea, cumperi si cauti piese de calitate.
- addybiru
- Mod global

Pai tot foto am facut si eu anul trecut dar as vrea sa fac cateva placi la fabrica si sa mai fac si eu inca unul. Pentru 5 placi nu m-as complica la chinezi daca se poate face si in tara...nu mai stiu cat au costat piesele dar nu cred ca am depasit 300Ron.
Forum Hobby-Electronics
- Cristian Zaharia
- Membru

- A apreciat de: 6 ori
- A fost apreciat de: 3 ori
Buna seara! Daca se creeaza grupul, vreau si eu doua pcb-uri, stereo.
- addybiru
- Mod global

Buna seara, aici facem group-buy si am ajuns deja la 10 placi (o placa este stereo). Cei abonati sunt: @carageae , @elektronu85 , cred ca si @DANO si mai vreau si eu 2 placi. Asadar, va notam cu o placa sau doua? Probabil saptamana viitoare vom da proiectul in lucru, am gasit o firma din tara la care iesim ceva mai ieftin.Cristian Zaharia scrie: Joi Iun 25, 2020 10:49 pm Buna seara! Daca se creeaza grupul, vreau si eu doua pcb-uri, stereo.
Forum Hobby-Electronics
- Cristian Zaharia
- Membru

- A apreciat de: 6 ori
- A fost apreciat de: 3 ori
Vreau pcb-uri pentru executarea a doua amplificatoare pentru casti, in varianta stereo. Asta ar insemna cam doua seturi (pentru ca nu am inteles exact cum a ramas: stereo si alimentare pe un singur pcb, sau separat pentru fiecare canal, plus/minus alimentarea- separat). Oricum ar fi, vreau doua seturi.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul Cristian Zaharia pentru postare:
- addybiru (Vin Iun 26, 2020 9:17 am)
- Rating: 16.67%
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 91 ori
S-a pus in discutie varianta de a fi sursa cu PCB alipit de o margine a pcb-ului existent, cu posibilitatea de decupare...asteptam o noua cotatie de pret pt. aceasta varianta...cine doreste placa monobloc o va putea folosi asa cum e, cine are spatiu redus in carcasa, cum e si cazul meu, ca am ceva existent pregatit pt. asta, va putea sa rupa ca un biscuit cablajul cu sursa. Pe cablajul sursa va fi loc pt. un transformator cu fixare pe PCB, din acela capsulat.
- addybiru
- Mod global

@DANO a finalizat varianta amplificatorului cu sursa inclusa, am atasat aici proiectul in Sprint Layout...daca nu mai sunt alte sugestii, aceasta va fi varianta finala pe care o vom da la fabrica in zilele urmatoare; deocamdata au ramas 10 placi, daca se mai anunta cineva, probabil vom mai face o tura
- Fişiere ataşate
- Acesti utilizatori au apreciat autorul addybiru pentru postare (total 2):
- k3nou (Dum Iun 28, 2020 7:50 pm) • Cristian Zaharia (Dum Iun 28, 2020 8:09 pm)
- Rating: 33.33%
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

Pai cred ca mai lasam pana maine group-buy deschis...am scris si pe grupul de FB; daca nu mai doreste nimeni, facem cate ai scris, chiar daca am iesi mai ieftin la 20 de bucati.
Forum Hobby-Electronics