Sursa aia e pentru alimentat relee sau becuri ...
Glumesc .
Pare OK , dar cu siguranță nu este pentru un amplificator stereo , în clasa A .
Dimensionarea corectă este legată de un anume factor de siguranță , care implica o dimensionare îndestulătoare ca disipație , cumva de minim 4x față de un amplificator stereo clasa AB .
Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Amplificator audio 20W clasa A
Moderator: hpavictor
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 509 ori
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Pe sursa aia se pot pune doi conzi 47000uf cu au făcut și ce de pe site-ul respectiv și sunt convins ca va fi ok. Din moment ce ei au testat folosit ceva asemănător în acest fel nu vad de ce nu ar merge și la noi în România, sau la noi hi endu e mai hi ca nicăieri. Nu va obosiți sa îmi explicați teoria clasei A, o pot citi pe google la fel ca si voi.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul DANO pentru postare:
- hpavictor (Dum Ian 24, 2021 8:50 pm)
- Rating: 16.67%
- hpavictor
- Moderator

O sursă bună nu implica doar 2 electrolitici ...
E adevărat , restul scrie pe Google !
E adevărat , restul scrie pe Google !
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- hpavictor
- Moderator

Depinde 

, dacă e o vrăjeală comercială de vândut proștilor la suprapreț sau dacă realizezi o operă de artă , pe care o construiești fără restricții financiare , unicat , doar pentru suflețelul tău ...
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
DANO scrie: Dum Ian 24, 2021 8:25 pm Pe sursa aia se pot pune doi conzi 47000uf cu au făcut și ce de pe site-ul respectiv și sunt convins ca va fi ok. Din moment ce ei au testat folosit ceva asemănător în acest fel nu vad de ce nu ar merge și la noi în România, sau la noi hi endu e mai hi ca nicăieri. Nu va obosiți sa îmi explicați teoria clasei A, o pot citi pe google la fel ca si voi.
Alimentează tu două etaje finale in clasă A, care consumă fiecare constant 1,5A deci 3A in total, valorile sunt doar pentru exemplificare, apoi să ne spui ce auzi constant în difuzoare, încă de la prima cuplare la rețea a amplificatorului in clasă A.
Pentru alimentarea amplificatoarelor in clasă A nu se folosesc de kiki condensatoare de capacitate mare, se folosesc pentru că o mărime fizică, o găsești pe Google, influențează funcționarea acestor amplificatoare.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare:
- hpavictor (Lun Ian 25, 2021 4:05 pm)
Repet încă o data, am pus link-ul cu acea placa fiindca am văzut poza cu sursa de pe site-ul unde era facuta prezentarea, în rest nu ma interesează. dacă stau și ma gândesc bine am deja o sursa proiectata pe undeva pt amplificatoare în clasa A are vreo 20 30 de condensatori pe ea. O s-o caut prin pc-ul vechi(sper sa mai am și fișiere sursa
) și o etalez pe aicea pt inspirație, oricum totul clasic acolo.
- hpavictor (Lun Ian 25, 2021 4:04 pm)
- hpavictor
- Moderator

Bine așa , spor la audiții muzicale senzaționale !
Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
Mersi, la fel! 
Pentru cât am nevoie eu sa audiez îmi ajunge ampliful SS făcut la începuturi
P3A și ampliful PP cu 6P14P-EV în rest ii las pe alți sa simuleze evoluția cu hi hi enduri
Dar parca tot ma mănâncă degetele de încă unul SS, acel Kuroda ce lai postat pe aicea la un moment dat, ala e ceva diferit de ce am mai văzut și as fi curios
Pentru cât am nevoie eu sa audiez îmi ajunge ampliful SS făcut la începuturi
Dar parca tot ma mănâncă degetele de încă unul SS, acel Kuroda ce lai postat pe aicea la un moment dat, ala e ceva diferit de ce am mai văzut și as fi curios
- hpavictor (Mar Ian 26, 2021 1:28 am)