Am mutat forumul pe unul din serverele mele si am achizitionat si noul domeniu .eu; dupa 24 de ore, forumul va fi disponibil la noua adresa, https://www.hobbyelectronics.eu
Seturi amp VD2018
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 537 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Nu stiu in ce masura se poate considera group-buy, ideea e ca vreau sa mai fac 2 amplifuri in viitorul apropiat, ambele bazate pe schema VD2018 si vreau sa arate si bine, deci comand de la fabrica 5 seturi de placi. Doua le voi tine pentru mine, unul probabil il voi vinde sub forma de kit montat pentru a finanta proiectele si cele necesare (lampi, trafuri de iesire) iar celelalte vor fi disponibile doar aici pe forum. Nu vreau sa mai postez si pe grupuri, si asa nu am fost privit cu ochi buni de cand am abordat ampul asta, de parca m-as fi facut frate cu dracu
Asta e, inca sunt tabere si nu imi cer scuze ca nu am de ce...de la un timp incoace nu mai sunt intr-o tabara anume dar in fine, astea sunt alte discutii. Asadar, ma gandeam ca poate mai sunt colegi pe aici care vor sa abordeze amplificatorul si care vor avea nevoie de acele kituri. Prefer sa le dau aici, nu sa le pun pe alte site-uri de anunturi. Daca va fi cineva interesat, sa posteze mai jos; cam asa arata proiectul finalizat:
- Rating: 16.67%
Forum Hobby-Electronics
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 509 ori
Nu-ți face griji , amplificatorul este absolut OK !
Până la urmă , amplificatorul este făcut ca să asculți muzică , iar la acest capitol amplificatorul ăsta se pricepe foarte bine : oferă senzații emoționale puternice !
Până la urmă , amplificatorul este făcut ca să asculți muzică , iar la acest capitol amplificatorul ăsta se pricepe foarte bine : oferă senzații emoționale puternice !
- Rating: 16.67%
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
- addybiru
- Mod global

Aveti dreptate, amplificatorul chiar suna intr-un mare fel si am fost la fel de entuziasmat la acest proiect ca in urma cu 3 ani cand ma apucam de Kaizerpower
Si as vrea sa se bucure si alti colegi de asta, care poate nu au reusit sa cumpere kiturile cat a fost proiectul in voga (cum am fost si eu, de altfel). De aceea pun la dispozitie kiturile respective, nu ca m-as imbogati cu ceva, cu eventualul ciubuc obtinut mai cumpar cele necesare pt proiectele viitoare.
Forum Hobby-Electronics
Ma poti trece si pe mine pentru un pcb? Apropos, pcb (Printed Circuit Board) este circuitul imprimat in sine. Kit inseamna cu totul altceva, nu doar pcb-ul, ci si componentele pasive, socluri si tuburi. Deci, eu vreau un set pcb si schema (stii cum mi le poti trimite). Multumesc!
- addybiru
- Mod global

Domnule @Radu , va multumesc ca mi-ati reamintit de diferentele acestea pe care le stiam din gimnaziu, de cand am inceput cu ele...sa fi trecut un sfert de veac de atunci
Am specificat, vor fi disponibile un kit montat si restul de PCB-uri, asa cum vin din China. Va scriu pe messenger cand intru in posesia lor, saptamana viitoare pun comanda, prin martie vor ajunge.
Forum Hobby-Electronics
- Cristian Zaharia
- Membru

- A apreciat de: 6 ori
- A fost apreciat de: 3 ori
Buna seara, as fi interesat si eu de un set. Multumesc!
- addybiru
- Mod global

Bun, ultimul set merge la dvs. Daca mai sunt colegi interesati, trebuie sa aleg urmatoarea cantitate disponibila, adica 10 seturi...daca nu, raman la cele 5, multumesc celor care s-au inscris.
Forum Hobby-Electronics
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
Ăia nu au ceva cu tine, au cu mine.addybiru scrie: Vin Feb 12, 2021 10:55 am Nu stiu in ce masura se poate considera group-buy, ideea e ca vreau sa mai fac 2 amplifuri in viitorul apropiat, ambele bazate pe schema VD2018 si vreau sa arate si bine, deci comand de la fabrica 5 seturi de placi. Doua le voi tine pentru mine, unul probabil il voi vinde sub forma de kit montat pentru a finanta proiectele si cele necesare (lampi, trafuri de iesire) iar celelalte vor fi disponibile doar aici pe forum. Nu vreau sa mai postez si pe grupuri, si asa nu am fost privit cu ochi buni de cand am abordat ampul asta, de parca m-as fi facut frate cu dracuAsta e, inca sunt tabere si nu imi cer scuze ca nu am de ce...de la un timp incoace nu mai sunt intr-o tabara anume dar in fine, astea sunt alte discutii. Asadar, ma gandeam ca poate mai sunt colegi pe aici care vor sa abordeze amplificatorul si care vor avea nevoie de acele kituri. Prefer sa le dau aici, nu sa le pun pe alte site-uri de anunturi. Daca va fi cineva interesat, sa posteze mai jos; cam asa arata proiectul finalizat:vd2018-2.png
Să le spui la lipitorii ăia de piese că am vândut 20 de asemenea amplificatoare în Edinburgh cu 1850 pounds/buc, apoi revândute cu 2500 pounds/buc, nu mai pune la suftet toți idioții care au acasă flașnete cu tuburi, nu amplificatoare.
VD2018 este un proiect care se poate configura cum dorește fiecare, cred că am făcut peste 5 variante până acum.
Să le arati ăsta, să vedem ce performanțe au ei cu flașnetele lor comparativ cu ăsta viewtopic.php?f=10&t=214